Melske 2019

Melske 2019 on Hiidenalueen kesäleiri. Kesällä lippukunnat eivät järjestä omia kesäleirejä. Leirille odotetaan jopa 450 leiriläistä yhteensä kymmenestä lippukunnasta Lohjalta, Karkkilasta ja Vihdistä. Lippukunnat ovat yhdessä tekemässä tätä mahtavaa leiriä!

Rakennusleiri: pe-su 12.-14.7.2019
Koko viikon leiri: ma-su 15.-21.7.2019
Sudenpennut ja seikkailijat: to-su 18.-21.7.2019
Purkuleiri su 21.7.2019

MITÄ LEIRI MAKSAA?

Koko viikon leiri 120 €
Sudenpennut ja seikkailijat 70 €
Päiväkäynti 20 €/päivä
Lapsi perheleirissä 50 €, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi
Ei-vielä-partiolaiset lapset + 10 €

Samoajille, vaeltajille ja aikuisille, joilla on pesti ilmoittautumisajan lopulla, annetaan -25 % leirin hinnasta. Alennus lasketaan vasta ilmoittautumisen jälkeen eikä alennushinta näy Kuksassa. Alennuksen saa, kun ilmoittautumislomakkeella ilmoittaa halukkuutensa haluamiinsa pesteihin. Ei siis haittaa, jos et ole vielä varma lopullisesta pestistäsi. Alennus koskee myös yksittäisiksi päiviksi pestiin saapuvia. Samoaja, joka osallistuu samoajaohjelmaan ja on pestissä vain osan aikaa, ei ole oikeutettu alennukseen.

Jos kesän loma-ajat mietityttää, niin leirillä on käytössä kesätyötakuu, joka koskee kaikkia yli 15-vuotiaita osallistujia työsopimusta vastaan. Kesätyötakuun myötä osallistuminen on mahdollista perua toukokuun alkuun asti, mikäli leirin ajaksi ei saa lomaa.

Voin peruuttaa osallistumiseni ilmoittautumisajan loppuun mennessä 28.2.2019. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta (paitsi sairauden sattuessa lääkärintodistuksella), mutta voin etsiä jonkun tilalleni.

MILLOIN ILMOITTAUDUTAAN?

Ilmoittautuminen tehdään Kuksa-järjestelmässä 21.1-28.2.2019:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20106.

Viimeistään tässä vaiheessa aikuinen voi ottaa vastaan pestin ja saada alennuksen leirin hinnasta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata leirituotteita, jotka toimitetaan suoraan leirille. Leirituotteita saa vain etukäteen. Huom! Leirituotetilausta ei voi perua, vaikka leirille osallistuminen peruuntuisi. Leirimaksu sisältää jokaiselle yhden leirimerkin. Mikäli Kuksan käytössä on haasteita, olethan yhteydessä oman lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan.

EDELLINEN ALUELEIRI #KALEVALA2015 JÄRJESTETTIIN LOHJAN PARTIONIEMESSÄ

MITEN MELSKEELLÄ OLLAAN?

Leirillä nukutaan oman ikäkauden kanssa samalla alueella. Jokaiselle ikäkaudelle nimetään oma housti, joka ohjaa ja neuvoo leiriarjessa koko leirin ajan. Sudenpentujen ja seikkailijoiden kanssa leirille lähtee lippukunnasta 3 aikuista 12 lasta kohden. Lapsen mukana leirille voi lähteä esimerkiksi omat vanhemmat, isovanhemmat tai kummit ilman aiempaa partiokokemusta. Lapsilla olisi hyvä olla valmiiksi joku retkikokemus, esimerkiksi lippukunnan tai ryhmän retkeltä. Jos aiempaa kokoemusta ei ole, on leirille hyvä ottaa tuttu aikuinen mukaan. Alueen lippukunnat yhdessä vastaavat leirin majoitus- ja muusta kalustosta. Leirillä järjestetään perheleiri, jossa alle 7-vuotiaat lapset voivat leireillä lyhyemmän tai pidemmän ajan. Jos sudenpentu-seikkailijaikäinen majoittuu perheleirissä alkuleirin ajan, otathan yhteyttä leirin johtoon ja sovi erikseen osallistumismaksusta. Jos perheleiriin tulee samasta perheestä kaksi aikuista, toisen on otettava pesti. Vain pestilliset aikuiset saavat alennuksen leirimaksusta.

ENNAKKOPÄIVÄT

Kaikki leirille osallistuvat aikuiset osallistuvat yhteen ennakkopäivään, jossa käydään läpi perusasioita leiristä, leiriarjesta ja pesteistä. Ennakkopäiviä järjestetään kaksi vaihtoehtoista: su 19.5. klo 16-19 ja su 9.6. klo 9-12.

https://sites.google.com/view/hiidenalue/melske2019?authuser=0