Vihterän toiminta koronaviruspandemian aikana

Moni on varmasti seurannut uutisia koronaviruspandemiasta. Tänään 12.3. Valtioneuvosto on tehnyt linjauksen koskien myös vapaa-ajan harrastetoimintaa. Lähikontakteja tulee välttää ja tästä johtuen Suomen Partiolaiset suosittelevat fyysisten kokoontumisten perumista. SP on tehnyt asiasta oman tiedotteensa aiemmin tänään. Partion arvoihin kuuluu jäsenten turvallisuuden ja hyvinvoinnin priorisointi emmekä halua ottaa ylimääräisiä riskejä.

Varotoimena myös Vihterän partiotoiminta jää ryhmien retkien ja kokousten sekä lippukunnan yhteisten tapahtumien osalta tauolle ainakin 15.4. saakka. Mitään kokoontumisia ei siis pidetä ennen kuin toisin ilmoitetaan.

Harrastuksen jääminen tauolle on ymmärrettävästi kurjaa, mutta haluamme ottaa varman päälle ja ensisijaisesti huolehtia jäsentemme hyvinvoinnista.

Kokousten jatkumisesta ja retkien uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin. Muistattehan sillä välin huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja välttää ylimääräisiä kontakteja muussakin elämässä.

Lisää tietoa taudista THL:n sivuilta https://thl.fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

Kysyttävää Vihterän tilanteesta? Lippukunnan puhelinnumero on 046 613 0248 ja sähköpostiosoite lippukuntavihtera@gmail.com. Yhteydenotot ensisijaisesti viesteillä.

Vihterän hallitus