Tule mukaan Vihterän ryhmänjohtajaksi!

Kiinnostaako partiotoiminta? Haemme ryhmänjohtajia sekä Nummelaan että Kirkonkylälle 7-12-vuotiaiden lasten ryhmiin. Haemme jokaiselle ryhmälle kahta johtajaa, joten yksin ryhmää ei tarvitse johtaa. Aikaa ryhmän johtamiseen menee viikoittain noin 1,5-2 tuntia (kokous+suunnittelu), sekä ryhmän/lippukunnan retkiin (noin 1-2 päivää kaudessa) ja lippukunnan johtajistotapaamisiin ja lippukunnan toiminnan suunnittelukokouksiin (noin 2-4 tuntia kuukaudessa).

Aikaisempaa partiotaustaa ei tarvita ja perehdytämme ja koulutamme uudet ryhmänjohtajat tehtäviinsä. Tukenasi on myös joukko kokeneita johtajia, jotka auttavat ryhmänjohtamisessa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Lisätietoja Vihterästä ja partiosta sekä ilmoittautumislinkin löydät tältä nettisivulta (Mukaan toimintaan -> Jäseneksi). Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen lippukuntavihtera(a)gmail.com. Lähde mukaan mainioon jengiimme mahdollistamaan lasten ja nuorten rakas harrastus!