Vihteräviesti joulukuu 2022

Hei Vihterän jäsenet ja kotiväki!

Joulu lähestyy ja myös viikottaiset kokoukset jäävät tauolle. Tässä viestissä on tärkeää tietoa syyskauden lopetuksesta ja kokousten jatkumisesta keväällä. Viesti löytyy myös nettisivuilta www.vihtera.fi/tiedotteet.

Syyskauden lopetus ja kevätkauden alku

Ryhmien kokoukset ovat saattaneet osalla jo loppua tältä vuodelta, mutta viimeiset kokoukset pidetään viikolla 51. Ryhmänjohtajalta voi varmistaa kokoontuuko ryhmä vielä ensi viikolla.

Keväällä kokoukset alkavat viikolla 2. Ryhmän kokousaika ja -paikka pysyvät samana, ellei toisin ilmoiteta. Kaikki jatkavat kevätkaudella samassa ryhmässä ja ikäkaudessa kuin syksyllä. 

Sankarihautojen lyhtyjen sytytys 23.12. 

Vihterä ja Vihdin seurakunta kutsuvat vihteräläisiä osallistumaan sankarihautojen lyhtyjen sytytykseen Vihdin kirkon hautausmaalle perjantaina 23.12. klo 19.30 alkaen (kesto arviolta 30-45 min). Tilaisuus on juhlava ja hieno vihteräläisten ja Vihdin seurakunnan yhteinen perinne. Tilaisuudessa ei ole ylä- eikä alaikärajaa, myös perheet ja läheiset ovat tervetulleita seuraamaan lyhtyjen syttymistä. Ilmoittaudu lippukunnanjohtaja Lottikselle 22.12. mennessä, WhatsApp-/ tai tekstiviestillä 046 897 9733.

Tapahtumakalenteri kevät 2023

Ilmoittaudu tapahtumiin aina ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumista varten tarvitset Asiointipalvelun tunnukset (PartioID). 

8.1. VihteräVisio klo 14–18, Nummelan seurakuntakeskus (johtajisto)

21.–22.1. Tarpojien Yhteiskunta -majakka (tarpojat)

12.2. Talvirieha (kaikki)

4.–5.3. EA-kurssi (johtajisto)

19.3. Kevätkokous + johtajiston päivä klo 14–18, Nummelan seurakuntakeskus (johtajisto)

6.–9.4. Pääsiäisretki kansallispuistoon (samoajat ja sitä vanhemmat)

Vko 16 Partioviikko (kaikki)

23.4. Yrjönpäiväjuhla (kaikki)

6.5. Hiiden alueen Su-Se-kisat (sudenpennut ja seikkailijat)

17.5. Ikäkausien kevätkisat (kaikki)

Uudenmaan Partiopiirin tapahtumista löytyy lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet https://uusimaa.partio.fi/tapahtumakalenteri/ 

Mukaan lippukunnan toimintaan

Vihterän toiminta pyörii vapaaehtoisvoimin. Tarvitsemme apuja tapahtumiin ja toiminnan pyörittämiseen. Lippukunnan apuna voi toimia monin eri tavoin: viikkotoiminnassa ryhmänjohtajana tai ryhmänjohtajan apulaisena, tapahtumissa, projekteissa, hallinnossa, kämppien ylläpidossa jne. Käy kertomassa sähköisen lomakkeen avulla, missä voisit auttaa. Yhdessä tekemällä pienistäkin tehtävistä syntyy suurempaa: https://forms.gle/hPCbMomJg22A7bGo6 

Uudet ja lopettavat jäsenet

Jos ja kun kaverisi haluaa tulla mukaan partiotoimintaan (lapsi tai aikuinen), ohjaa hänet osoitteeseen https://vihtera.fi/mukaan-toimintaan/ Sieltä löytyy linkki, jonka kautta voi ilmoittautua jonoon. Seuraava uusi ryhmä aloittaa heti kun saamme ryhmälle vetäjät. 

Jos lapsi/nuori lopettaa partion, on huoltajan velvollisuus ilmoittaa asiasta ryhmänjohtajalle, joka ilmoittaa jäsenrekisterinhoitajalle. Näin lapsi/nuori voidaan poistaa jäsenrekisteristä ja paikka vapautuu seuraavalle jonottajalle. 

Kiitos Vihterän toiminnan mahdollistajille

Kiitos sinulle, joka olet ollut mukana mahdollistamassa Vihterän partiotoimintaa tänä syksynä. Olit sitten ryhmänjohtaja, luotsi, hallituksen jäsen,  kämppävouti, adventtikalenterivastaava tai satunnaisemmin apuna tapahtumissa yms. antamasi panos on ensiarvoisen tärkeää. 

Partioterveisin ja hyvää joulua toivotellen

Lotta-Liina “Lottis” Peltonen

Lippukunnanjohtaja

ja muu hallitus