Vihterän Paluu tulevaisuuteen -kesäleiri

Tänä kesänä järjestämme koko lippukunnan yhteisen kesäleirin. Tästä lyödät leirin mainoksen, tarkempia tietoa leiristä, sekä ilmoittautumisohjeet ja -aikataulun. Tervetuloa mukaan! 

Paikka: Palolammin leirialue, Loppi 

Aika: 11.-17.6.2023

Perhepartio: su-ti 11.-13.6. 

Sudenpennut: su-ke 11.-14.6. 

Seikkailijat ja tarpojat: su-la 11.-17.6.

Samoajat ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita leirille koko ajaksi, tai muuksi ajaksi omien aikataulujensa puitteissa. 

Leirille ilmoittaudutaan kevään 2023 ikäkauden mukaisesti. 

Leirille järjestetään yhteiskuljetus Nummelasta sunnuntaina klo 10.00, sekä paluu Nummelaan keskiviikkona klo 17.00 (sudenpennut) ja lauantaina klo 15.00 (seikkailijat ja tarpojat). Perhepartiolaiset kulkevat molempiin suuntiin omin kyydein. 

Majoittuminen: Leiriläiset majoittuvat lippukunnan majoitteissa. Johtajat voivat halutessaan ottaa oman majoitteen. 

Leirimaksu: Leirimaksu sisältää ruoan, majoituksen teltoissa, ohjelman, mahdolliset suoritettavat merkit, sekä kuljetuksen Nummelasta leiripaikalle ja takaisin.

Perhepartio: 30 € (aikuiset eivät maksa leirimaksua)

Sudenpennut: 50 €

Seikkailijat ja tarpojat: 75 €

Samoajat ja sitä vanhemmat toimivat leirillä johtajatehtävissä, eivätkä siksi maksa leirimaksua.

Vahvista ilmoittautuminen maksamalla leirimaksu seuraavin maksutiedoin, käyttäen oikean ikäkauden viitenumeroa: 

Saaja: Partiolippukunta Vihterä 

Tilinumero: FI61 5092 0920 5256 88 

Viitenumerot:

Perhepartio 201 90068

Sudenpennut 201 90071

Seikkailijat 201 90084

Tarpojat 201 90097

Leirimaksusta on mahdollista hakea vapautusta sosiaalis-taloudellisin perustein. Vapaamuotoinen hakemus lähetetään 12.5. mennessä sähköpostitse rahastonhoitajalle (jesse.lindholm@partio.fi). Tämän jälkeen osallistumisen saa vielä perua maksutta, jos vapautusta ei myönnetä. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Osallistumisensa voi perua maksutta tapahtuman ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittamalla asiasta lippukunnan sähköpostiosoitteeseen (lippukuntavihtera@gmail.com). Tämän jälkeen osallistumista ei voi perua, eikä osallistumismaksua palauteta. Osallistuja voi hankkia tilalle toisen, saman ikäkauden osallistujan. Sairastapauksissa osallistumismaksusta voi yrittää hakea korvausta lääkärintodistuksella partiovakuutuksesta (toissijainen).

Johtajille (samoajat ja sitä vanhemmat): Kerro ilmoittautumisessa mille ajalle osallistut leirille, tarvitsetko lippukunnalta majoitteen, sekä osallistutko yhteiskuljetukseen jompaan kumpaan suuntaan. 

Osallistujille lähetetään leirikirje ilmoittautumisen päätyttyä. 

Ilmoittautuminen: Kuksaan 12.5.2023 mennessä, tämän linkin kautta: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=60842