Aikuisena partioon

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa eikä aikaisempaa partiokokemusta tarvita.

Vihterän toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Tarvitsemme apuja tapahtumiin ja toiminnan pyörittämiseen. Lippukunnan apuna voi toimia monin eri tavoin: viikkotoiminnassa ryhmänjohtajana tai ryhmänjohtajan apulaisena, apuna esimerkiksi tapahtumissa, projekteissa, hallinnossa ja kämppien ylläpidossa.

Käy kertomassa sähköisen lomakkeen avulla, missä voisit auttaa. Yhdessä tekemällä pienistäkin tehtävistä syntyy suurempaa. https://goo.gl/forms/E9tolvvA7P6S80SR2

Lippukunnan johtajisto aloittaa syksyn partiokauden yhteisellä VihteräValkeiksi -nimetyllä yhden yön retkellä, jonka aikana mm. suunnitellaan alkavan syksyn ja talven ohjelmaa yhdessä. 

Kevään ohjelmaa suunnitellaan vastaavasti tammikuussa VihteräVisiossa, joka on muutaman tunnin tapahtuma. 

Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita niin VihteräValkeille kuin VihteräVisioonkin.

Aikuinen voi Vihterässä harrastaa partiota yhdessä lasten kanssa tai vain aikuisten kesken. Vihterässä on syksystä 2017 alkaen toiminut kuukausittain kokoontuva aikuispartioryhmä Kuukkelit. Perhepartio puolestaan kokoaa yhteen alle kouluikäisiä lapsia huoltajineen, noin kerran kuussa.