Jäseneksi

Partioon voi liittyä kuka tahansa 7-vuotiaasta aina aikuiseen asti. Jokaiselle ikäkaudelle löytyy partiosta mielekästä tekemistä. Vihterällä on partiokolot eli kokoustilat Nummelassa ja Vihdin Kirkonkylällä. Näiden tilojen lisäksi lippukunnalla on käytössä kaksi partiokämppää Vihdin Moksissa. Viikottaiseen toimintaan on helpointa liittyä syksyllä kauden alussa. Toimintaan voi liittyä myös kesken kauden, jos ryhmissä on tilaa.

Vihterän jäsenyyttä haetaan tämän linkin kautta. HUOM! Täytä ensin huoltajan tiedot, ja sitten vasta lapsen, muuten emme pysty käsittelemään hakemusta. Mainitse lisätieto-kohdassa, jos olet joskus aikaisemmin ollut partiossa. Jonoon ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä parin viikon sisällä.

Tarkempia lisätietoja voit kysellä lippukunnanjohtajalta.

Partiolippukunta Vihterä ry
Jukka Kosonen

lippukunnanjohtaja
lippukuntavihtera@gmail.com

Suomen Partiolaiset perii vuosittain noin 60 euron jäsenmaksua, jolla saa Partio-lehden kotiin, partiovakuutuksen (toissijainen) sekä 10 % alennuksen partiokaupoissa muista kuin vain partioharrastukseen tarkoitetuista tuotteista. Vihterän oma jäsenmaksu on 8 € ja se laskutetaan samassa yhteydessä Suomen Partiolaisten jäsenmaksun kanssa. Retket ja tapahtumat maksavat muutamasta eurosta muutamaan kymmeneen euroon riippuen tapahtuman pituudesta.

HUOM! Partiota voit kokeilla maksutta kolme kertaa. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta.