Partioon voi liittyä kuka tahansa vauvasta vaariin. Kaikille viidelle ikäkaudelle, sekä perhepartiolaisille ja myöskin aikuisille, löytyy partiosta mielekästä tekemistä!

Vihterällä on partiokolot eli kokoustilat Nummelassa ja Vihdin Kirkonkylällä, seurakunnan tiloissa. Näiden tilojen lisäksi lippukunnalla on kaksi partiokämppää Vihdin Moksissa. Viikottaiseen toimintaan on helpointa liittyä syyskuussa tai tammikuussa, kauden alussa. Toimintaan voi liittyä myös kesken kauden, jos ryhmissä on tilaa.

Vihterän jäsenyyttä haetaan tämän linkin kautta. Sivulta löytyy myös ohjeet jäsenhakemuksen tekemiseen. Mainitse lisätieto-kohdassa, jos olet joskus aikaisemmin ollut partiossa, tai olet kiinnostunut perhe- tai aikuispartiosta. Jonoon ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä parin viikon sisällä.

Tarkempia lisätietoja voit kysellä lippukunnanjohtajalta:

Partiolippukunta Vihterä ry
Paula Puska
Lippukunnanjohtaja
lippukuntavihtera@gmail.com

Suomen Partiolaiset perii vuosittain noin 60 euron jäsenmaksua, jolla saa Partio-lehden kotiin, partiovakuutuksen (toissijainen), sekä 10 % alennuksen Scandinavian Outdoorissa ja muissa partiokaupoissa, muista kuin partiotuotteista. Vihterän oma jäsenmaksu on 8 € ja se laskutetaan samassa yhteydessä Suomen Partiolaisten jäsenmaksun kanssa. Lippukunnan retket ja tapahtumat maksavat muutamasta eurosta muutamaan kymmeneen euroon, riippuen tapahtuman pituudesta.

HUOM! Partiota voit kokeilla maksutta kolme kertaa. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta.