Suurleiri Kajolle voi vielä ilmoittautua

Kajo siintää jo horisontissa!

Kajo on Suomen Partiolaisten kahdeksas suurleiri, Finnjamboree. Se järjestetään Evolla 15.–23.7.2022. Kajolle tervetulleita ovat tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Myös ei-vielä-partiolaisia ja kansainvälisiä osallistujia eri puolilta maailmaa odotetaan Kajolle. Finnjamboree-leirejä järjestetään 6. vuoden välein ja Kajon edeltäjälle, Roihulle, osallistui yli 17 000 henkilöä!

Jos kesä ja Kajo houkuttelevat niin, tässä saapuu ilouutinen – Kajolle pääsee jo ilmoittautumaan! Kajolle ilmoittaudutaan 1.12.2021-2.2.2022 välisenä aikana tämän linkin kautta https://kuksa.partio.fi/kotisivut/login.aspx?Id=32171. Tästä kirjeessä löydät tietoa ilmoittautumisesta ja muista Kajoon liittyvistä asioista.

Missä ja milloin?

Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa. Leirille lähdetään perjantaina 15.7.2022 ja kotiin palataan lauantaina 23.7.2022. Viikkoon mahtuu niin ohjelmalaaksoja, kahviloita, uusia kavereita kuin massiiviset avajaiset sekä päättäjäiset, joissa koko leiri kokoontuu yhteen nauttimaan kesäillasta.

Kenelle?

Vihteräläisistä leirille ovat tervetulleita kaikki nyt tarpoja-, samoaja- tai vaeltajaryhmään kuuluvat sekä ensi syksynä tarpojiin siirtyvät seikkailijat ja aikuiset. Kajolle voi osallistua myös perheenä.

Majoitus?

Vihterä muodostaa yhdessä Muijalan Menninkäsiten, Lohjan Nummityttöjen ja Lohjan Eräveikkojen kanssa Vihmu -nimisen leirilippukunnan. Kaikki vihteräläiset majoittuvat yhdessä leirilippukunnassa. Perheet voivat majoittua joko Vihmussa tai perhekylä Hiukkasessa.

Milloin saa ilmoittautua ja mitä leiri maksaa?

Kajolle ilmoittaudutaan Kuksassa 1.12.2021-2.2.2022 välisenä aikana. Leirin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leiri maksaa 250 euroa kokoaikaisilta osallistujilta. Leirimaksu kattaa mm. ohjelman, ruuan, infrastruktuurin kuten suihkut, saunat ja huussit sekä leirisairaalan, ensiavun ja palokunnan.

Avustusta leirimaksuun?

Leirimaksuun voi hakea leirin omaa stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä taloudellisin ja sosiaalisin perustein joko koko leirimaksuun tai osaan siitä. Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä haettaessa osallistumismaksua tarvitse heti maksaa. Päätökset stipendeistä tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä ja niistä tiedotetaan kaikkia hakeneita. 

Sen varalta, ettei leirin stipendiä saa, voi avustusta hakea myös Vihterältä. Avustusta haetaan tapahtumakohtaisesti vapaamuotoisella, perustellulla hakemuksella. Avustus myönnetään tapauskohtaisesti ja se voi koskea koko maksua tai osaa siitä. Jäsenen tulee ensisijaisesti hakea leirin stipendiä ja toissijaisesti lippukunnan avustusta. Hakemuksen voi ja se kannattaa jättää samaan aikaan myös lippukunnalle. Edellytys lippukunnan avustuksen saamiselle on, että jäsen on hakenut stipendiä myös Kajolta. Hakemus tulee lähettää 2.2.2022 mennessä sähköpostitse rahastonhoitajalle (jesse.lindholm@partio.fi).

Haluatko tietää lisää?

Lisää tietoa löydät Kajon verkkosivuilta https://kajo2022.fi/

Tai ota yhtyettä Vihterän Kajo-yhteyshenkilöön  marijovirtanen@gmail.com

Suora ilmoittautumislinkki: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/login.aspx?Id=32171, löytyy myös Kajon sivuilta
 

Nähdään Kajolla ensi kesänä!