Ryhmät

Vihterässä kokoontuu tällä hetkellä yksi sudenpenturyhmä (7-10v), kolme seikkailijaryhmää (10-12v), kaksi tarpojaryhmää (12-15v) ja kaksi samoajaryhmää (15-17v). Ryhmät kokoontuvat seurakunnan tiloissa joko Nummelassa tai Kirkonkylällä. Viikottaisten kokousten lisäksi ryhmät pitävät omia päivä- ja yöretkiä lippukunnan kämpillä ja muissa kohteissa.

Tämän lisäksi Vihterässä on vaeltajaryhmä, perhepartioryhmä ja aikuispartioryhmä, jotka kokoontuvat noin kerran kuussa. Keväällä 2022 alkaa Sisupartioryhmä yhteistyössä Karkkilan Raudanreippaiden kanssa. Sisupartio on suunnattu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. 

 

Tule mukaan ryhmänjohtajaksi! 

Vihterällä on tällä hetkellä ryhmiä ilman johtajia, sekä jonossa lisää innokkaita liittymään mukaan partioon. Haluatko olla mukana mahdollistamassa partiotoimintaa lapsille Vihterässä? Jos voit antaa aikaasi oman kylän lasten hyväksi noin 2 tuntia viikossa (suunnittelu, siirtyminen sekä itse kokouksen vetäminen), niin olethan yhteydessä ohjelmajohtaja Minskuun (minnamaija@gmail.com).

Yksin ei ryhmää tarvitse johtaa, vaan toteutamme parijohtamista lippukunnassamme. Samoin tarjolla on myös tukea ja koulutusta pestiin, unohtamatta uusia taitoja ja unohtumattomia kokemuksia!